top of page

SPARA UPP TILL 50% PÅ ALLT HEMARBETE HEMMA

VI ERBJUDER RUT-TJÄNSTER PÅ ALL IT-SERVICE I DITT HEM

Om Du behöver hjälp hemma med till exempel en nätverksinstalltion, datorinstallation eller kanske en skrivare som strular är Du hjärtligt välkommen att kontakta oss direkt. 

Under många har har Multitech åkt ut till kunder, stora som små, och hjälp dessa med allt som har med IT-relaterade frågor att göra. Och nu har det alltså blivit ännu mer förmånligt för Dig som beställer dessa tjänster som privatperson. 

Nu har Du nämligen rätt att göra RUT-avdrag på IT-tjänster i Ditt hem. I praktiken innebär det generellt att Du endast betalar 50% av det fakturerade beloppet och staten går in med resten. Mer om hur RUT-avdrag fungerar finner Du nedan;

Vad är RUT?

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt och innebär möjligheten till skatteavdrag på 50% för hemarbete. Avdraget ges endast för arbetskostnader och inte för materiella varor (exempelvis en skrivare eller router).

 

Grundkravet för att nyttja RUT-avdraget är att arbetet har utförts i ditt hem eller i dina föräldrars bostad, förutsatt att du själv betalar för arbetet.

 

Maxtaket för RUT-avdrag är 25 000 kr för personer mellan 18-65 år. Personer över 65 år har ett maxtak på 50 000 kr.

RUT-tjänster hos MultiTech AB

Vilka tjänster erbjuder vi som är berättigade till RUT-avdrag?

 

Nätverksinstallationer (t.ex. installation av router eller dra nätverkskabel i din lägenhet/villa)

Installation av datorer, skrivare m.m.

Allmän datorservice (t.ex. Virusrensning, felsökning eller säkerhetskopiering på plats hos dig)

+ mycket mer 

Är du osäker på om vi kan utföra något åt dig eller om du är berättigad till RUT-avdrag på en viss beställning – Kontakta oss så berättar vi gärna allt och lite till!

SERVICE

Vi behandlar Dina bekymmer som om de våra våra egna. Vi vet vikten av säkerhet, att inte Din data hamnar i orätta händer samt att kortast möjliga servicetid är av högsta intresse. Vi vet också att Din data inte får gå förlorad så vi jobbar också alltid utifrån dessa självklara attribut. Du ska alltid vara en nöjd kund och med glädje förhoppningsvis sprida vårt goda rykte vidare.

REPARATIONER MOBIL / PC
 

Vi utför alla typer av IT reparationer. Oavsett om det gäller MAC, PC, stationärt, bärbart, mobiltelefoner, surfplattor eller dylikt. Vårt mål är att servicetiden inte ska överstiga 1 timme på mobila enheter och 24 timmar på datorer och bärbart. 

EXPRESS AKUT SERVICE
 

Har Du riktigt bråttom kan Du mot en mindre avgift gå före hela servicekön. Då påbörjar serviceteknikern Ditt ärende omgående och håller tät kontakt med Dig under hela serviceprocessen.

VIRUSRENSNINGAR & DATARÄDDNING

Många otäcka virus florerar bland vår elektronik idag. Är olyckan framme ska våra kunder alltid känna trygghet att deras data är i rätta händer och att vi tillhandahåller den kompetens för att rädda det som rädda går. 

Om Du råkar ut för en riktigt hård och otäck hårddiskkrasch kan vi med mycket stor sannolikhet rädda Din data i ren laboratoriemiljö. Ring oss så berättar vi mer!

HEMSERVICE MED 50% RUT-AVDRAG
 

Då vi är registrerade hos skatteverket kan Du nyttja förmånen att erhålla hela 50% skattereduktion på priset vid service hemma. Vilket i praktiken innebär att Du betalar lika lite när vi gör jobbet hemma hos Dig som när Du lämnar in Din produkt till vårt ServiceCenter.

Ring NU och boka på 019-123400.

PROBLEM MED MJUKVARAN
 

Vi är experter på de flesta förekommande program och operativsystem på marknaden. Har Du viktig data som inte får gå förlorad kommer vi först alltid göra en säkerhetskopia på våra säkra servrar för att säkerställa att inget försvinner innan vi går vidare med lämpliga åtgärder.

UPPGRADERA HÅRDVARA

Behöver Du ny hårdvara till Din dator? Eller börjar kanske de nya spelen kännas lite tröga? Vår verksamhet är inte bara serviceåtgärder. Vi har byggt och skräddarsytt datorer och annan hårdvara i över 18 år. Rådgör med oss så lovar vi att bistå med alla tänkbara tips och råd för ett bekymmersfritt ägande.

 

Köper Du hårdvaran hos oss installerar vi komponenterna gratis eller till en mycket låg kostnad som en ren service till Dig som kund. 

FJÄRRSTYRNING PÅ DISTANS
 

Om Ditt internet fortfarande fungerar och är tillgängligt, kan vi enkelt fjärrstyra Din dator och avhjälpa många enklare problem på distans. Du ser hela tiden vad vi gör på skärmen och vi pratar också samtidigt med Dig via telefon så Du också kan ta del av hela åtgärsprocessen. Ring oss på 019-123400 så guidar en av våra tekniker dig till en felfri miljö.

FÖRETAG OCH SKOLOR
 

Vi har under alla år hjälpt mängder av företag och skolor till en bekymmersfri miljö. Vi kan komma ut med mycket kort varsel och Ni kan själva välja om Ni önskar ett förmånligt serviceavtal eller bara betala för de gånger Ni nyttjar vår expertis och service.

bottom of page