top of page

OM OSS

Multitech AB har funnits på marknaden sedan 1999. Vi kan det här med säkerhet, att data inte hamnar i orätta händer och vi vet vikten av korta ledtider samt hur vår unika flexibilitet får just Dig som kund att dra på smilbanden. Vi utgår alltid från att "ingenting är omöjligt" och vi har 10.000-tals nöjda och återkommande kunder genom åren. Testa oss Du också! Oavsett om Du är småföretagare, skola, student eller privatkonsument. Vi tillhandahåller också unika serviceavtal som skräddarsys för just Dina behov. Varmt välkommen till oss på Multitech - IT-Fackhandel och ServiceCenter vid Örebro Universitet.

Du når oss på telefonnummer 019-123400

Adressen är:

Multitech AB (Bågen vid Örebro Universitet)

Åstadalsvägen 3

70281 Örebro

Öppettider

Måndag - Fredag 09.30 - 18-00

Lördagar 11.00 - 14.00

Sitt inte med Ditt problem. Vi hjälper dig oavsett om det gäller backup, dataräddning, virusrensning, nätverksproblem eller kanske en trasig mobilskärm.

 

Ring oss på 019-123400 så tar vi hand om Dig så att Du snabbt är "hel" igen. 

 

TRYGGHET, SÄKERHET OCH SNABB ÅTGÄRD

 

Vi skickar normalt inte iväg våra serviceärenden utan allt hanteras med hösta noggrannhet i vårt välrustade ServiceCenter i Örebro. Vi är också garantiauktoriserade på de flesta på marknaden förekommande märken och besitter djupa kunskaper i varje enskilt problem. Därför ska Du alltid kunna känna Dig trygg när Du lämnar över Din produkt till oss. 

 

Frågor? Ring eller besök oss idag!

 

Har Du frågor kring vår serviceverksamhet eller önskar Du diskutera just ditt specifika problem? Ring oss! 019-123400 Vi svarar mer än gärna på alla typer av frågor. Vid djupare problemlösning via telefon, eller om Du inte införskaffat produkten i fråga via oss, skapar en av våra tekniker ett serviceärende på telefon och kan vi inte lösa problemet direkt kommer vi redan från första kontakten hantera ditt ärende i servicekön som om produkten redan var på plats hos oss.

 

HEMBESÖK MED 50% skattereduktion

Nu kan Du mycket förmånligt som privatperson nyttja vår service direkt i hemmet till ett lika lågt pris som om Du själv lämnar in Din produkt till oss. Vi har tekniker i egna bilar redo att hjälpa dig på plats. Det kan vara nätverksproblem, inkoppling av skrivare, problem med datorn eller mobilen. Vi är redo och väntar på Ditt samtal!

bottom of page