top of page

REPARATIONER, UPPGRADERINGAR & VIRUSBORTTAGNING

Oavsett vilken typ av problem du har, kommer vi att hantera Ditt ärende som om det vore minst lika viktigt för oss som det är för Dig.

 

Vi tillämpar också en mycket enkel och transparent prisbild. I vår felsökningskostnad ingår till exempel också alltid arbetskostnaden för att åtgärda felet. Ett pris! Dyker det upp något oförutsett kommer en av våra tekniker att ringa dig för att diskutera vidare åtgärd. Vi använder således aldrig lockpriser för att sedan salta slutnotan som är många utav våra branschkollegors arbetssätt.

 

Med andra ord - De vet alltid vad Du betalar för och hur mycket det kommer att kosta. En för oss självklar trygghet för Dig som kund.

SERVICE

Vi behandlar Dina bekymmer som om de våra våra egna. Vi vet vikten av säkerhet, att inte Din data hamnar i orätta händer samt att kortast möjliga servicetid är av högsta intresse. Vi vet också att Din data inte får gå förlorad så vi jobbar också alltid utifrån dessa självklara attribut. Du ska alltid vara en nöjd kund och med glädje förhoppningsvis sprida vårt goda rykte vidare.

REPARATIONER MOBIL / PC
 

Vi utför alla typer av IT reparationer. Oavsett om det gäller MAC, PC, stationärt, bärbart, mobiltelefoner, surfplattor eller dylikt. Vårt mål är att servicetiden inte ska överstiga 1 timme på mobila enheter och 24 timmar på datorer och bärbart. 

EXPRESS AKUT SERVICE
 

Har Du riktigt bråttom kan Du mot en mindre avgift gå före hela servicekön. Då påbörjar serviceteknikern Ditt ärende omgående och håller tät kontakt med Dig under hela serviceprocessen.

VIRUSRENSNINGAR & DATARÄDDNING

Många otäcka virus florerar bland vår elektronik idag. Är olyckan framme ska våra kunder alltid känna trygghet att deras data är i rätta händer och att vi tillhandahåller den kompetens för att rädda det som rädda går. 

Om Du råkar ut för en riktigt hård och otäck hårddiskkrasch kan vi med mycket stor sannolikhet rädda Din data i ren laboratoriemiljö. Ring oss så berättar vi mer!

HEMSERVICE MED 50% RUT-AVDRAG
 

Då vi är registrerade hos skatteverket kan Du nyttja förmånen att erhålla hela 50% skattereduktion på priset vid service hemma. Vilket i praktiken innebär att Du betalar lika lite när vi gör jobbet hemma hos Dig som när Du lämnar in Din produkt till vårt ServiceCenter.

Ring NU och boka på 019-123400.

PROBLEM MED MJUKVARAN
 

Vi är experter på de flesta förekommande program och operativsystem på marknaden. Har Du viktig data som inte får gå förlorad kommer vi först alltid göra en säkerhetskopia på våra säkra servrar för att säkerställa att inget försvinner innan vi går vidare med lämpliga åtgärder.

UPPGRADERA HÅRDVARA

Behöver Du ny hårdvara till Din dator? Eller börjar kanske de nya spelen kännas lite tröga? Vår verksamhet är inte bara serviceåtgärder. Vi har byggt och skräddarsytt datorer och annan hårdvara i över 18 år. Rådgör med oss så lovar vi att bistå med alla tänkbara tips och råd för ett bekymmersfritt ägande.

 

Köper Du hårdvaran hos oss installerar vi komponenterna gratis eller till en mycket låg kostnad som en ren service till Dig som kund. 

FJÄRRSTYRNING PÅ DISTANS
 

Om Ditt internet fortfarande fungerar och är tillgängligt, kan vi enkelt fjärrstyra Din dator och avhjälpa många enklare problem på distans. Du ser hela tiden vad vi gör på skärmen och vi pratar också samtidigt med Dig via telefon så Du också kan ta del av hela åtgärsprocessen. Ring oss på 019-123400 så guidar en av våra tekniker dig till en felfri miljö.

FÖRETAG OCH SKOLOR
 

Vi har under alla år hjälpt mängder av företag och skolor till en bekymmersfri miljö. Vi kan komma ut med mycket kort varsel och Ni kan själva välja om Ni önskar ett förmånligt serviceavtal eller bara betala för de gånger Ni nyttjar vår expertis och service.

bottom of page